Wibac BBC HSE A – Basket Poperinge HSE B: 64 – 46

Met de vrij zware nederlaag op Poperinge nog fris in het geheugen begon de thuisploeg, in bijzijn van een grote schare supporters, extra gemotiveerd aan de wedstrijd.

De groentjes kwamen vlug 5 – 2 voor maar enkele slordigheidjes in verdediging liet de bezoekers toe de leiding met 8 – 12 over te nemen. Tim en Jonas zetten echter orde op zaken zodat Wibac toch met 14 –12 voor kwam op het einde van het eerste kwart.

Het tweede schijfje was een close game tot de groentjes er in slaagden een 31 – 24 kloof bijeen te gooien en zo de rust bereikten met een 36 – 30 voorsprong.

Na de appelsientjes kwamen beide ploegen moeilijk tot scoren maar Poperinge naderde toch tot 36 – 34 tot Dave het welletjes vond en opnieuw voor een 40 –34 voorsprong zorgde.

Bij het einde van dit kwart bedroeg de tussenstand dan ook 49 – 40.

In het laatste bedrijf diepten de groentjes de voorsprong uit tot 58 – 46. De poperingse pijp bleek uit en Wibac zette nog een mooie 64 – 46 eindstand op het scorebord.

Toch een positieve noot om een seizoen met hoogten en (teveel?) laagten te beëindigen.

Tevens een mooi afscheidscadeau voor coach Dieter Alyn die volgend seizoen opgevolgd wordt in deze functie door Jan Breemersch. Veel succes aan beiden met hun nieuwe uitdaging.

Speelden; Beau-Alexander Jocic 6, Dries Demyttenaere, David Demyttenaere 13, Stijn Vermaut 2, Jan Debusschere, Tom Vanstraeseele 9, Jeroen Debruyne 11, Jonas Spruyt 14 & Tim Lauwers 9.

Recente blogposts

Alles weergeven
Recente berichten
Archief
Verslagen per teams