top of page

BBC De Panne A - Wibac Dames | 36- 77

1ste kwart : 15-29

2de kwart : 11-14

3de kwart : 5-13

4de kwart : 5-21


Vanavond gingen onze dames op bezoek bij de Panne. De wedstrijd vond dit keer wel plaats in Veurne met dat een doel in De Panne stuk was. We gingen resoluut voor een eerste uitoverwinning.


In vergelijking tot de vorige wedstrijd startten we nu wel goed aan de wedstrijd en kwamen het eerst tot scoren. De Panne drong nog even aan in een korte studieronde maar moest snel de rol gaan lossen. Onze groentjes, in het wit vandaag, zetten meteen hoog druk. De Panne wist er weinig raad mee. We duwden het gaspedaal stevig in en brachten heel wat mooie combinaties op de mat : 15-29 na quarter 1.


Het tweede quarter viel de motor eventjes stil en vergaten wat te scoren, maar we slaagden er toch in ook dit quarter te winnen: 26-43 bij de rust.


Het derde quarter hielden de dames hun verdediging mooi gesloten. De Panne vond nog weinig openingen. We liepen verder uit naar 31-56.


Quarter 4 probeerden we terug wat meer tempo te maken en dat resulteerde in een mooie overwinning: 36-77. Een hele mooie prestatie van onze dames die de tegenstander nooit in de wedstrijd lieten komen. Proficiat dames, jullie zijn een (h)echt team geworden waar iedereen zijn sterktes goed worden uitgespeeld!!!


Volgende week een basketvrij weekend om dan de week nadien de verplaatsing te maken naar het nog ongeslagen Middelkerke.

Speelden voor Wibac:

Marie-Hélène: 19, Marlies: 2, Karo: 6, Stephanie: 11, Syme: 24 , Sooi: 9, Chayenne: 1, Valentine: 0, Lies: 5.

Kommentarer


bottom of page