BBC Wibac dames - House of Talents Kortrijk Spurs D | 82 - 34

Q1: 17-9

Q2: 24-6

Q3: 22-7

Q4: 19-12

Beide ploegen startten gretig aan de match en hielden mekaar in evenwicht tot 5-5. Daarna zetten onze dames een tandje bij en plaatsten een 10-0 tussenspurt. Het tweede quarter gingen onze dames door en lieten Kortrijk niet meer in de wedstrijd komen. Ze diepten de voorsprong uit tot 38-13. Stand bij de rust: 41-15. De tweede helft gingen onze dames verder op hun elan en diepten de voorsprong uit: 63-22 na quarter 3. Het vierde quarter namen we wat gas terug en speelden de wedstrijd uit bij 82-34. Sterk collectief van onze dames die vandaag een maatje te groot waren voor Kortrijk. Scoorden voor Wibac: Marie-Hélène: 14, Margot: 9, Lotte: 8, Karo: 5, Joyce: 2, Syme: 26, Sooi: 8, Justine: 0, Elke: 2, Delphine: 8.

Scoorden voor Kortrijk: S.Van De Wiele: 0, I.Ayari: 7, D.Ayari: 3, J.Houpline: 4, L.Ghekiere: 7, T.Demeestere: 4, M.Vandenberghe: 2, L.Depraetere: 2, A.Van Landuyt: 0, Z.Decraene:5.