top of page

Wibac Dames - Bbv Oedelem A: 55 - 81

1ste kwart : 20-20

2de kwart : 13-30

3de kwart : 12-10

4de kwart : 10-21


Voor onze eerste thuismatch van het seizoen ontvingen we Oedelem. Het was een speciale wedstrijd want we mochten voor het eerst opdraven met onze nieuwe wedstrijdoutfits. En het mag gezegd zijn, het zijn héle schoontjes.


We startten de eerste quarter goed maar lieten ons soms wat verrassen door het hoge tempo van Oedelem. Oedelem maakte een kloofje van 5 punten, maar we maakten snel het kloofje terug dicht met enkele mooie korven. De bordjes stonden zo terug in evenwicht na het eerste quarter: 20-20.


Het tweede quarter verliep moeizamer. In defense stonden we te ver van onze man en we kregen enkele rake driepunters tegen. Daarnaast zaten in dit quarter te veel slordigheden en misverstanden in ons spel. Stand bij de rust: 33-50.

Defensief moesten we uit een ander vaatje tappen in de tweede helft.


We starten dan ook heel gretig in het derde quarter en hadden Oedelem lange tijd in onze tang. We plaatsten een 8-0 tussenspurt wat een 41-50-stand opleverde met nog 13 minuten te spelen.


Helaas werd het spel te vaak onderbroken door een onzekere arbitrage. Dit deed ons geen deugd en Oedelem kreeg de tijd om de koppen weer bij mekaar te krijgen. Na een ingestudeerde inboundsplay kwamen ze terug in de wedstrijd met een rake driepunter.

We sloten dit quarter af bij een 45-60 tussenstand.


Het vierde quarter kregen we de grip niet meer terug en verloren we uiteindelijk met te zware 55-81 cijfers.


Enigszins ontgoocheld omdat we de wedstrijd tot twee keer toe terug uit handen gaven, anderzijds wel tevreden met de progressie die we week na week maken. Er zit muziek in deze groep. Volgende week gaan we op zoek naar onze eerste overwinning thuis tegen Wevelgem. Supporters, zak maar allemaal af naar Wibac.

Speelden voor Wibac:

Marie-Hélène: 6, Karo: 3, Stephanie: 11, Syme: 19, Sooi: 4, Chayenne: 0, Lore: 2, Valentine: 2, Lies: 1, Pauline: 4 en Jolien: 3.


Comments


bottom of page