top of page

Wibac dames - Bobcat Wielsbeke A | 72-58

1ste kwart : 17-21

2de kwart : 21-8

3de kwart : 16-16

4de kwart : 18-14


Vandaag kregen onze dames Wielsbeke op bezoek. Een team met goede jeugdspelers in de ranken. Gezien het klassement was het een match die we absoluut wilden winnen.


Onze start was niet goed. We mispakten ons aan het jeugdig enthousiasme van Wielsbeke en moesten al snel achtervolgen. Na een zestal minuten spelen zag het er helemaal niet goed uit: 8-17. Alles lukte bij Wielsbeke op dat moment en wij waren even het noorden kwijt. Een time out deed het tij terug keren en we deden een mooie tussenspurt. De achterstand werkten we zo goed als weg: 17-20 na het eerste quarter.


Het tweede quarter gingen we vlot langs de press van Wielsbeke en namen de match in handen. Wielsbeke vond nog moeilijk de weg naar doel. Stand bij de rust: 38-29.


Na de pauze startten we terug wat aarzelend. De concentratie bij ons was duidelijk minder waardoor er meer misverstanden gebeurden. Wielsbeke kwam weer makkelijker tot scoren. Wielsbeke kwam terug tot 43-40 maar dan namen wij de wedstrijd net op tijd terug in handen. Stand na quarter 3: 54-45.


Het vierde quarter kwam Wielsbeke nog even dichterbij 63-57, maar dan was het aan ons terug tijd om op het gaspedaal te duwen. We speelden de wedstrijd uit bij 72-58.


Een verdiende overwinning voor onze dames, maar het was zeker geen makkelijke.

Volgende week de uitwedstrijd in De Panne, waar we onze eerste uitoverwinning van het seizoen willen binnenhalen.

Speelden voor Wibac:

Marie-Hélène: 19, Liza: 15, Marlies: 0, Karo: 2, Syme: 24, Sooi: 2, Chayenne: 0, Valentine: 1, Lies: 2, Delphine: 7.


0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page