top of page

Wibac Dames - Team ION Waregem D | 34-53

Vanavond kwam Waregem op bezoek, de nummer 2 uit het klassement. De dames waren klaar om alles te geven en hoopten op een kleine stunt. Het eerste quarter begonnen onze dames goed aan de wedstrijd maar lieten onder de borden te veel kansen liggen. Ze leden daarnaast ook nog te makkelijk balverlies wat leidde in een 6-14- stand na quarter 1.


Het tweede quarter vlogen de dames er meteen gretig in en deden de wedstrijd terug kantelen. Met een gezonde teamspirit werden enkele aanvallen heel mooi afgerond. Onze dames gingen de rust in bij 22-19.


Het derde quarter mistten de dames helaas hun start. Waregem bleef full court hard verdedigen en dit leidde in enkele jammere balverliezen bij onze dames die de controle wat verloren. Te veel speelsters gingen plots uit positie lopen. Tot 29-31 bleven onze dames aanklampen maar dan kwam er opnieuw een Waregemse tussenspurt die leidde tot een 29-34-stand na quarter 3.


Het vierde quarter ging alles bepalen. Onze dames geloofden er nog even in maar al vlug viel de motor stil. Onze dames vonden geen antwoord meer op de Waregemse full court press en leden te veel onnodig balverlies. De wedstrijd werd uitgespeeld bij 34-53.


Een eerste nederlaag in 6 wedstrijden voor onze dames die hopelijk veel geleerd hebben uit deze wedstrijd. Volgende week op bezoek naar Oedelem. Opnieuw geen makkelijke wedstrijd maar we gaan ervoor!


Speelden voor Wibac:

Marre: 0, Marlies: 2, Karo: 4, Stephanie: 4, Syme: 11, Sooi: 0, Lore: 0, Valentine: 0, Lies: 2, Delphine: 11.


0 opmerkingen

Comments


bottom of page