top of page

Wytewa B - Wibac Dames | 41-48

1ste kwart : 18-12

2de kwart : 4-13

3de kwart : 10-13

4de kwart : 9-10


Op zondagavond gingen onze dames op bezoek bij Wytewa. Een match die normaal geen problemen mocht geven, want Wytewa staat onderaan het klassement. Van onderschatting was geen sprake, want we zagen meteen dat Wytewa voltallig stond.


Beide teams startten erg slordig aan de match en er viel zo goed als geen score de eerste minuten. De ene slechte pas na de andere stapelde zich op bij onze dames. Wytewa was gretiger en stond dan ook verdiend 18-12 voor na het eerste quarter.


Het tweede quarter verstevigden onze dames hun defense, wat ook nodig was, wilden ze hun achterstand snel goedmaken. Onze groentjes kwamen al snel langszij en gingen rusten bij een 22-25-stand.


Het derde quarter begonnen we goed maar lieten Wibac helaas in de wedstrijd doordat we zelf onze kansen lieten liggen. Van aan de vrijworplijn ging er praktisch geen bal binnen en zo is het moeilijk om de kloof uit te breiden. Stand na het derde quarter 32-38.


Wedstrijd dus nog steeds niet gespeeld. Het vierde quarter ging het op en af en we haalden de wedstrijd binnen bij 41-48.


We scoorden vandaag veel te weinig, lieten heel veel kansen onbenut, vooral dan van aan de vrijworplijn en raakten maar niet in ons gewone spel. Het feit dat we onze winfie zelfs vergaten na de match, zegt al veel over wat iedereen vond van de wedstrijd.

Gelukkig konden we de drie punten mee naar huis nemen en doen we toch weer een goede zaak in het klassement, waar we nu opgerukt zijn naar de zesde plaats.


Volgende week deze wedstrijd proberen door te spoelen met een goede prestatie thuis tegen De Panne.


Speelden voor Wibac:

Marlies V.: 5, Stephanie: 9, Syme: 16, Sooi: 2, Chayenne: 2, Valentine: 0, Lore: 5, Delphine: 7, Karo: 2.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page